EEN EERSTE KENNISMAKING AAN DE HAND VAN DRIE VRAGEN ......

Wie zijn wij?

H. van Ronkel Communicatie-Advisering is van oorsprong een communicatieadviesbureau dat inspeelt op de behoefte in het bedrijfsleven aan strategisch advies op maat. Inmiddels zijn wij toegesneden op consultancy en interim management op het snijvlak van strategie, management en communicatie. Bedrijven binnen de financieel-economische wereld, het midden- en kleinbedrijf en bijvoorbeeld werkgeversorganisaties, maar natuurlijk ook andere organisaties, kunnen hiervoor bij ons terecht. Wij beschikken over een grote knowhow hoe communicatie ingezet kan worden binnen uw bedrijf of organisatie om uw doelstellingen te realiseren. Daarnaast hebben wij een uitgebreid netwerk van specialisten op het gebied van tekstschrijven, marktonderzoek, ontwerp en vormgeving, waarmee wij intensief samenwerken.

Wat bieden wij u?

Wij leveren strategische adviezen waarbij maatwerk en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarbij richten wij ons niet alleen op het geven van het advies zelf, maar bieden wij tevens ondersteuning bij de implementatie van ons advies. Het resultaat: begrip voor en acceptatie van beleid, merk, product en boodschap van uw bedrijf, instelling of organisatie.

Waarom kiezen voor H. van Ronkel Communicatie-Advisering?

We leven in een hectische wereld. Veranderingen in omgevingsfactoren vinden continu plaats. Dit vraagt van u een dynamische manier van communiceren met uw commerciƫle en niet-commerciƫle doelgroepen. Het monitoren en analyseren van ontwikkelingen die van invloed zijn op de behoeften van uw doelgroepen is onontbeerlijk, maar niet voldoende. Het gaat uiteindelijk om de vertaalslag van de consequenties van deze ontwikkelingen naar uw beleid. Wij adviseren hoe u uw beleid kan afstemmen op die ontwikkelingen en hoe u dit beleid vervolgens dient te communiceren naar uw doelgroepen. Kortom, wij geven antwoord op de vraag hoe uw interne en externe communicatie optimaal, en efficient wordt ingericht..

Ons credo is:

Een praktische en resultaatgerichte aanpak op basis van een transparante en scherpe prijsstelling.